Dentisti buni in Bucuresti

5 Tips When Looking for the right Dentist

Pericolul neingrijirii implanturilor

In jur de 10.000 de proceduri de implantatie dentara sunt efectuate în maxilarului inferior în fiecare an, în Marea Britanie. Studiile arata ca majoritatea persoanelor au peste 65 de ani si de aceea recurg la aceasta masura. Cele mai multe proceduri sunt efectuate în mod privat și pot fi costisitoare ajungand sa coste în jur de 1.000£ pentru fiecare dinte.

Cu toate că implanturile dentare sunt o industrie în creștere, acestea sunt încă departe de a fi un lucru obișnuit.

Dr. Aws Alani, consultant in stomatologie restauratoare de la Kings College Hospital, spune ca implanturile au fost o inovatie de foarte mare succes de-a lungul ultimilor 30 de ani.

Tot el spune ca pacientii,de multe ori, nu sunt conștienți de modul în care să le mențină si sa se ingrijeasca de dantia lor, post operatoruiu, iar acest lucru poate cauza probleme.

Cazurile de peri-implantitis, o infecție bacteriană în jurul implantului care duce la inflamarea gingiilor și, în cele mai rele cazuri, poate duce la pierderea de masă osoasă în maxilarului în sine, sunt des intalnite in pacientii care au avut parte de aceasta operatie.

"Există o atitudine care implanturile sunt indestructibile, dar asta nu e realitatea.” Spune doctorul Alani.

"Majoritatea cazurilor sunt de succes, atâta timp cât pacienții li se spune cum să aibă grijă de noii lor dinti.

Se atrage atentie si asupra fumatului care poate dauna grav impanturilor si este recomandata incetarea consumului de tutun imediata. Controalele regulate sunt un alt aspect de importanta cruciala in ingrijirea implanturilor si prevenirea infectiilor serioase.

Cei cu risc crescut de a dezvolta boli gingivale sunt cei care nu curata dintii in mod regulat, fumatorii si pacientii care au deja boli ale gingiilor.O gingie slaba poate minimaliza sprijitului implantului si poate duce la interventia scoaterii acestuia de urgenta.

Implanturile sunt un substitut pentru o rădăcină a unui dinte natural. Acestea sunt realizate din titan și sunt în mod normal șurub sau în formă de cilindru. O dată aplasate, si după ce guma s-a vindecat, un șurub este plasat în implant. Acest lucru permite montarea dințiilor falși, coroanelor și protezelor.

Dacă ați avut un dinte bolnav care a cauzat durere și a trebuit să fie eliminat, s-ar putea crede că problemele s-au terminat. Totuși acest lucru nu este cazul. Atunci când anumiti dinții lipsesc, dinții rămași nu au nici un partener opus să se odihnească sau musca împotriva. Restul dinților pot începe sa erupă și provoca daune guma opuse. Nu numai ca aceasta poate cauza guma si dureri faciale, dar cu timpul situația cauzează stres la articulația maxilarului, ceea ce duce la dureri de cap cronice.

Oamenii care au aceasta operatie trebuie sa faca mult mai multe cercetări cu privire la toate aspectele operatiei, și să înțeleagă riscurile post-operatorii .

Oricat de bune sunt implanturile, ele sunt susceptibile de a eșua la un moment dat daca nu li se acorda grija necesara.

O ingrijire de baza ar consta in spalarea pe dinți de cel puțin două ori pe zi,folosirea în mod regulat a aței dentare și de a folosirea apa de gura. 

 


Free homepage created with Beep.com website builder
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!